...
Kopers-bescherming
Loading...

RVS balustrades

We can't find products matching the selection.

Zoekt u een vrijstaande RVS trapleuning of een balustrade van RVS voor uw trap, vide, balkon of parterre? Onze hoogwaarde stalen trapleuningen zijn roestvast en daardoor geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Ze geven uw trap niet alleen een luxe uitstraling maar verhogen ook de veiligheid.

Verhoog de veiligheid en toegankelijkheid
De voornaamste reden voor het plaatsen van een trapleuning is natuurlijk het verhogen van de veiligheid. Daarnaast biedt een trapleuning een extra steun wat ideaal is voor kinderen, ouderen en personen die slecht ter been zijn. Vooral op plaatsen waar een trap niet tegen een muur staat, kan het lastig zijn om een houvast te creeren. Een vrijstaande trapleuning doet op dergelijke plekken uitstekend dienst.

Hoogwaardig RVS
Onze trapleuningen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvast staal met een lange levensduur. De geborstelde afwerking zorgt ervoor dat vette vingers minder zichtbaar zijn en laat krasjes door het gebruik minder opvallen. RVS is geschikt voor zowel binnen- als buiten en vrij van onderhoud. Zo nu en dan afdoen met een vochtige doek met wat mild schoonmaakmiddel is voldoende.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
Wij leveren diverse varianten RVS balustrades en vrijstaande trapleuningen. Zo zijn er verschillende afmetingen te verkrijgen mét en zonder dwarsbalken. Dwarsbalken geven het geheel niet alleen een mooie uitstraling, maar bieden ook extra veiligheid. Let er echter wel op dat kinderen en huisdieren nog altijd op of tussen de spijlen door kunnen klimmen.

Onze vrijstaande trapleuning / balustrade is dankzij de 2 steunpilaren op elke gewenste plek te monteren. Terwijl de leuning met een enkele steunpilaar specifiek bedoeld is om met één zijde aan de muur te bevestigen.

Multifunctioneel door scharnierpunt
Onze RVS leuningen kunnen op 2 manieren gemonteerd worden.

Horizontaal
Door middel van horizontale montage maakt u er een balustrade van. Ideaal om een verhoogd terras of vide mee af te zetten.
rvs balustrade
Hellend
Dankzij de scharnierpunten creëert u heel eenvoudig een vrijstaande trapleuning. Ideaal voor trappen in open ruimtes, parterres of een op-/afstapje naar uw tuin.
rvs vrijstaande trapleuning